Hænder med papirklip

Om mig


Jeg har valgt at være udkørende terapeut da jeg selv oplevede ikke at kunne få passet mine børn og derved manglede jeg muligheden for, at folk kunne komme hjem til mig. Jeg søgte derfor efter en terapeut og senere en rådgiver, for at få vendt de ting som jeg gik og tumlede med. Alle gange oplevede jeg at pris for kørsel samt kørselstid kom oveni og det gjorde at jeg sprang fra.

Når jeg kommer hjem til dig eller jer er jeg på udebane og I er i jeres trygge base. Det giver for mig, som din eller jeres sparringspartner, gode forudsætninger for at du eller I hurtigere lukker op og derved kan den tillid der skal være imellem os, hurtigere opstå. 

Jeg tilbyder også Walk and Talk - Læs mere under "Mødet med mig" og under "Individuel sparring"


Jeg er den mindste af fem søskende og ved hvor svært det kan være at finde en plads, som ikke er optaget.

Jeg har selv ofte valgt en anden vej end flertallet, hvad har betydet, at jeg i en tidlig alder har skulle definere mig selv og stå ved mine egne værdier. Det har bevirket at jeg selv har kæmpet med, at indgå i fællesskaber uden at få følelsen af at miste mig selv. Samtidig er jeg meget optaget af, at hjælpe familier til at være mere rummelige, at få skabt rum til forskellighed, ærlighed og ligeværd så familien kan blive styrket og ikke splittet.


Jeg ved selv hvor meget et handicap kan påvirke en selv og ikke mindst ens familie og netværket rundt om.

Jeg ved hvor meget viden og rådgivning kan betyde og hvor vigtigt det er at det passer til netop jeres familie.


Jeg er uddannet Familieterapeut fra EFT instituttet.

Jeg er 38 år og bor med min mand og vores to børn, i et dejligt

skævt og charmende bondehus, lidt uden for Slagelse. 


Jeg har en baggrund som Folkeskolelærer hvor jeg, igennem 12 år,

har arbejdet på forskellige specialskoler og behandlingshjem.

Hvor jeg bla. har arbejdet med børn og unge med ADHD og Autisme.


Jeg oplevede selv at gå fra at have et professionelt forhold til børn med særlige behov, til at være på "den anden side af bordet". Det skete da mine børn fik diagnoserne GUA/ADD og Infantil Autisme.


Jeg har valgt at læse videre til Familieterapeut, da jeg på egen krop oplevede, hvor vigtigt det var at have nogen at tale med om stort og småt. Da vi stod i vores livs krise, som familie,  var der ingen der spurgte hvordan vi, som forældre og eller som familie, havde det.


Jeg oplever igen og igen at familien, som fællesskab, er under pres.  Vi skal alle finde os selv og vores egen plads i livet. Samtidig har vi brug for at høre til i et fællesskab. Det kan være i det lille fællesskab hvor der skabes plads til en selv. Det kan være det større fællesskab, i samspillet med f.eks. kollegaer, kæresten/ægtefællen, med vennerne og i familien

Det koster noget af os og vores integritet, at høre til både hos os selv og sammen med andre.


Som terapeut arbejder jeg ud fra læringssynet: "At vi alle gør det bedste vi kan ud fra de forudsætninger vi hver især har. Også selvom at det vi gør kan virke uhensigtsmæssigt".