Menu

Kontakt os på telefon alle hverdage Kl. 8.00 - 9.00
Tel. 29 41 11 66 for en kort samtale.

Har du en diagnose kan vi desværre ikke tilbyde dig Councelling og terapi. Under Counselling kan du se hvad vi beskæftiger os med.

Fra 1. januar 2024 er der nye lovkrav til vores kassesystem. Vi modtager derefter KUN MobilePay ved din betaling. 

O N L I N E  B O O K I N G

Online samtaler om Gaslighting som single eller i familien

Set i ovenstående perspektiv er Lis og Claus et perfekt valg, når det handler om at være nærværende, accepterende og forstående. Til Online terapi bruger vi en Online platform, der hedder Whereby, som er både sikker, fortrolig og krypteret. Den er nem og brugervenlig. Ingen uvelkomne kan lytte med i samtalen. Vi kan se hinanden via webcam. Umiddelbart før terapiens start sender vi dig en mail med et link. Du trykker på linket og så kan terapien gå i gang. Du skal ikke kunne noget særligt med computere, downloade noget eller have Whereby installeret i forvejen – det er ganske nemt. Du skal helst bruge en bærbar computer, tablet eller en stationær computer og du skal selvfølgelig sikre dig at dit kamera og din mikrofon og højtalere virker. Er du i tvivl om noget, ringer du bare en ekstra gang – så finder vi ud af det sammen.

Hvis du ikke har prøvet Online terapi samtale før, kan du være usikker på, om det vil fungere for dig. De første minutter er de sværeste. Her skal du vænne dig til en ny måde at have kontakt med os på. Men efter nogle minutter vil du sikkert opleve, at det føles naturligt. Kontakten mellem os som terapeuter og dig som klient vil stadig være der, selvom vi ikke mødes fysisk. De fleste som har prøvet Online terapi er meget glade for den mulighed. 

Forskellen på en Online terapi time og ‘face to face’ er, at du Online måske kan føle, at du bedre kan slappe af og kontakten mellem os som samtaleterapeuter og dig som klient kan være mere uformel. 

I Online samtaler er emnet begrænset til Gaslighting. Vi er 2 i samtalen; Lis og Claus.
Pris:          1 time kr. 520,- .
Inden session skal beløbet være indbetalt. Betales via MobilePay 384414.