Hænder med papirklip

Mødet med mig


Når du eller I kontakter mig, vil jeg spørge lidt ind til hvad du eller I ønsker, at få ud af mødet med mig. Vi skal også tale om du eller I ønsker sparring, råd og vejledning eller en kombination.

Det er vigtigt at få afklaret, så du eller I også bliver mere sikre på hvad, I vil gerne vil have af mig.


Her vil vi kunne mødes til en "Walk and Talk" enten som en første gang for at se om du synes om mig og eller som en fast måde vi to mødes på. Læs mere her "Walk and Talk"

At jeg kommer hjem til dig eller jer, betyder at du eller I ikke skal bekymre jer om hvor jeg ligger henne i forhold til dit eller jeres hjem. Du eller I skal derfor heller ikke bruge tid på transport samt vente på at komme til hos mig.


Samtidig kan det, at det er hjemme hos dig eller jer gøre, at det er lettere at åbne op, da det foregår i vante og trygge omgivelser. 


Som din eller jeres sparingspartner er det en gave, at komme i dit eller jeres hjem. Jeg ved fra erfaring, at der her hurtigere opstår den gode tætte relation, som er så vigtig i det terapeutiske arbejde. Jo hurtigere den kan opstå, jo lettere er det også at få talt om det som man helst ikke vil åbne op for.

Skal jeg tale med flere familiemedlemmer, er det også min oplevelse, at det er nemmere at samles, hvis det er hjemme hos en selv. Der spares igen en masse logistik og transport som måske ellers kunne blokere for, at alle kom med til samtalen.


Hvad skal du eller I sørge inden jeg kommer:


At vi sidder et sted som er behageligt og godt for dig eller jer.

At du eller I husker på at jeg ikke kommer for at finde fejl eller for at se hvordan du eller I bor. Jeg kommer for at hjælpe med det du eller I ønsker og ikke alt mulig andet.


At du eller I husker, at jeg selv er mor, hustru og menneske og ved derfor hvordan et hus kan se ud, når der er mennesker,dyr og eller daglig aktivitet i det.


Skal du eller I tilbyde mig noget når jeg kommer?


Jeg siger ikke nej til et glas vand eller en kop te.Jeg glæder mig til at høre fra dig eller jer.