Hænder med papirklip

Råd og vejledning

 

Råd og vejledning indenfor Autisme, GUA og ADD/ADHD:


Har du eller I brug for hjælp til at få skabt et stærkere samarbejde, i familien eller mellem jer som forældre - så I bedre kan håndtere den store opgave det er selv at have fået en diagnose eller at have et eller flere børn med diagnoser?


Har I/du brug for at vende den usikkerhed/bekymring /skam og skyld der kan opstå når man har et barn med en diagnose eller selv har fået en diagnose?


Har I/du brug for hjælp til at få kigget på hvad I kan ændre på hjemme hos jer - måske få set på om rutinerne kan ændres så det bliver bedre for dig/jer alle sammen?

 

Som mor har jeg erfaring indenfor området da mine egne to børn har Infantil autisme, GUA og ADD. Samtidig har jeg  professionelt arbejdet med børn og unge med forskellige diagnoser i godt 12 år.


Privat har jeg via mine børn været igennem flere udredninger, flere specialskoler og jeg ved hvordan det er at stå med følelsen at man "råber under vand".

Jeg ved hvor meget man brug for at finde løsninger som kan hjælpe ens barn, sig selv og sin familie.

Jeg kender frustationerne, tårerne og ikke mindst følelsen af at man ville ønske at nogen vidste noget om lige præcis mit barn/mig selv/min families situation.


Igennem årerne har jeg som mor modtaget forskelligt rådgivning, men synes tit det bliver en standard - en fast metode som skal passe til alle og her må jeg desværre sande, at min dreng faldt udenfor.

Det betød, at jeg selv har måtte finde på løsninger, da jeg oplevede at når han ikke passede i "rammen" så var der ikke hjælp til ham og eller støtte til mig som pårørende.


Derfor er rådgivning hos mig med udgangspunkt I hvad jeres/dit behov er.

Det betyder, at jeg ikke har "pakker/løsninger" på forhånd, som I kan bede om.

Hvert barn/hvert familiemedlem er unikt og derved skal jeg tage udgangspunkt i lige netop jeres barn/jer selv.


For mig er det også vigtigt at I/du ikke efterlades med en masse råd, som I/du så skal finde tid og kræfter til selv at få sat i værk.

Jeg vil hjælpe jer med, at komme i gang - med at få lavet det skema, hvis det er det som er planen eller får lavet de rutiner i samspil med jer, så alle ved hvad der sker fremadrettet